Muokattu: 1.3.2021 klo 08:58.

---.---.--- TÄSSÄ KEKKERUUSIN KENNELIN JA SIELLÄ KASVATETTUJEN KOIRIEN TAPAHTUMIA 2021 ---,---,---


Kuulumisia Kekkeruusilta 1.3.2021
Pari kuukautta on kulunut edellisestä päivityksestä, koska toiminoissa koirarintamalla Kekkeruusin kennelissä on ollut hiljaista. En ole pystynyt lenkittämään koiriani, kun oma lonkka vaivaa liikkumista. Aksulla on ollut "räkätauti", jota yritetään nyt hoitaa nenäpunkkilääkkeellä. Aksu ja tytöt liikkuvat kyllä omassa juoksutustarhassa useamman kerran päivässä. Hilu on meillä Ellin seurana ja molemmilla tytöillä näyttää menevän keskenään hyvin.
Olen yrittänyt ahkeroida Haukkukuninkaiden taustatietojen keräämisessä ja siinä asiassa ollaan loppusuoralla. Pian pääsen lähettämään pohjatiedot Lahtisen Heidille jatkokäsittelyyn. Sitten alkaa odottelu lonkkaleikkaukseen Kuopioon ja valmistautuminen siihen.

Katsaus menneeseen - vuosi 2020
Vuoden vaihteessa on ollut tapana vilkaista päättyneen vuoden tapahtumiin omien koirien ja kasvattieni osalta. Jalostuksen puolella oli kennelissäni pennutuksen kannalta Ellin vuoro osallistua jalostukseen. Astutin Ellin omalla uroksellani Aksulla ja tulos oli aika lailla onnistunut. Röntgenissä Ellin mahassa todettiin olevan 10-11 pentua, joten aikamoinen lauma oli tulossa. Pennutusta varten yritin saada tietoja tällaisen ylisuuren pentueen teettämiseen, koska pentue oli Ellille ensimmäinen. Sain arvokasta tietoa ystäviltäni Jari Forssilta ja Olavi Mustoselta ja ne tiedot olivat tarpeen. Ellin pennuista jäi henkiin 7 kappaletta ja ne saatiin hyviin koteihin. Oli myös yksi surullinen tapaus, kun lupaava nuori narttupentu menehtyi auton alle jääneenä alle puolen vuoden iässä metsästystilanteessa tielle palattaessa. Oman kilpailu-urani keskeytin toistaisesti, enkä osallistunut yhteenkään haukkukokeeseen omilla koirillani. Syynä oli se, etten kokenut enää olevani toivottu henkilö näissä kainuulaisissa pystykorvien piireissä, joten pysyttelin poissa.
Koiratoiminnassa vuosi 2020 oli Koronavuosi ja kaikki kenneltoiminta oli erikoisten järjestelyjen piirissä. Omat kasvattini eivät osallistuneet juuri ollenkaan kenneltoimintoihin, joten aikaisemman kaltaisia tuloksiakaan ei tullut.

Sain taas yhden pentueen maailmalle ja samalla sain hyviä ystäviä itselleni uusista pentujen omistajista. Kiitos teille kaikille erinomaisesta tuesta toimintaani kohtaan - olette olleet todella hienoja ihmisiä! Nykyisellään hyvät ihmisuhteet tuntuva yhä tärkeämmiltä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kekkeruusi toivottaa - Miellyttävää ja Onnekasta Koiravuotta 2021 !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kennelin koirat

Muut toiminnot