Muokattu: 16.6.2021 klo 22:21.

---.---.--- TÄSSÄ KEKKERUUSIN KENNELIN JA SIELLÄ KASVATETTUJEN KOIRIEN TAPAHTUMIA 2021 ---,---,---


Kuulumisia kesän alussa, päiv. 16.6.2021
Tänään oli omalla kohdallani useampia positiivisia tapahtumia. Saimme Tertun kanssa molemmat toisen annoksen koronarokoitteesta ja suoja sitä tautia vastaan pitäisi olla nyt kunnossa. Harrastuspuolella tein lisää rajoittamisia, sillä sain irtisanottua omalta kohdaltani kehätoimitsijan, LINT-palkintotuomarin ja ylituomarin tehtävät. Se päätös tuntui helpottavalta, koska en enää viihtynyt kyseisissä tehtävissä. Nyt kaikki aikani on omien koirien kanssa harrastamisen käytössä.
Koirien kasvattamista kuitenkin aion jatkaa. Olen saanut kasvattieni omistajista hyviä ystäviä ja aion laajentaa vielä tätä tuttavapiiriä.

Kuulumisia kesän kynnykseltä, päiv. 1.6.2021
Tänään koirillani oli pesupäivä. Kaikki kolme koiraa pestiin ja irtonainen kuollut karva puhallettiin föönillä kuivatuksen yhteydessä pois. Kaikkien turkit tulivat hyvään kuntoon ja kutiava irtonainen pohjakarva ei ole kiusaamassa koiriani. En ole vielä aloittanut lenkittämistä koirilleni pyörän vierellä, mutta se tapahtuu lähipäivinä. Vaihdettu lonkkanivel on saatava vakuuttavaan toimintakuntoon ennen raskaampaa rasittamista. Paraneminen on kuitenkin tapahtunut kiitettävällä tavalla. Jospa syksyllä pääsisi vielä metsään koirien kanssa!

Huijausviesti lähetetty minun nimissä päiv. 30.4.2021
Tämän viikon tiistaina oli murtauduttu minun sähköpostin laatikkoon live-tilillä. Siellä oli laadittu puutteellisellä suomenkielellä tiedote, jossa muka minä olisin joutunut ryöstön kohteeksi Saksassa Berliinissä. Minulta oli viety rahat ja puhelin, tarvitsin ystävieni apua rahan lainaamiseen, 2300 €:n verran. Minut oli sen mukaan viety psykiatriseen sairaalaan ja tarvitsin apua kotiin pääsemiseen. Tämä kaikki oli siis huijausta. Asia on tutkinnassa.
Todellisuudessa olin tuona murtautumispäivänä juuri kirjautunut Kuopion Yliopistolliseen sairaalaan. Siellä tehtiin minulle lonkkaan tekonivelen vaito-operaatio. Leikkauksen jälkeisenä ensimmäisenä päivänä alkoi tulla puheluita minulle, mahdollisesta Saksan reissun vaikeuksista. Onneksi kaikki olivat tulkinneet sen huijaukseksi. Pääsin pois sairaalasta 29.4. ja olen nyt toipilaana kotona. Vointi on hyvä ja näillä näkymin leikkaus näyttäisi onnistuneen hyvin.

Kuulumisia Kekkeruusilta 1.3.2021
Pari kuukautta on kulunut edellisestä päivityksestä, koska toiminoissa koirarintamalla Kekkeruusin kennelissä on ollut hiljaista. En ole pystynyt lenkittämään koiriani, kun oma lonkka vaivaa liikkumista. Aksulla on ollut "räkätauti", jota yritetään nyt hoitaa nenäpunkkilääkkeellä. Aksu ja tytöt liikkuvat kyllä omassa juoksutustarhassa useamman kerran päivässä. Hilu on meillä Ellin seurana ja molemmilla tytöillä näyttää menevän keskenään hyvin.
Olen yrittänyt ahkeroida Haukkukuninkaiden taustatietojen keräämisessä ja siinä asiassa ollaan loppusuoralla. Pian pääsen lähettämään pohjatiedot Lahtisen Heidille jatkokäsittelyyn. Sitten alkaa odottelu lonkkaleikkaukseen Kuopioon ja valmistautuminen siihen.

Katsaus menneeseen - vuosi 2020
Vuoden vaihteessa on ollut tapana vilkaista päättyneen vuoden tapahtumiin omien koirien ja kasvattieni osalta. Jalostuksen puolella oli kennelissäni pennutuksen kannalta Ellin vuoro osallistua jalostukseen. Astutin Ellin omalla uroksellani Aksulla ja tulos oli aika lailla onnistunut. Röntgenissä Ellin mahassa todettiin olevan 10-11 pentua, joten aikamoinen lauma oli tulossa. Pennutusta varten yritin saada tietoja tällaisen ylisuuren pentueen teettämiseen, koska pentue oli Ellille ensimmäinen. Sain arvokasta tietoa ystäviltäni Jari Forssilta ja Olavi Mustoselta ja ne tiedot olivat tarpeen. Ellin pennuista jäi henkiin 7 kappaletta ja ne saatiin hyviin koteihin. Oli myös yksi surullinen tapaus, kun lupaava nuori narttupentu menehtyi auton alle jääneenä alle puolen vuoden iässä metsästystilanteessa tielle palattaessa. Oman kilpailu-urani keskeytin toistaisesti, enkä osallistunut yhteenkään haukkukokeeseen omilla koirillani. Syynä oli se, etten kokenut enää olevani toivottu henkilö näissä kainuulaisissa pystykorvien piireissä, joten pysyttelin poissa.
Koiratoiminnassa vuosi 2020 oli Koronavuosi ja kaikki kenneltoiminta oli erikoisten järjestelyjen piirissä. Omat kasvattini eivät osallistuneet juuri ollenkaan kenneltoimintoihin, joten aikaisemman kaltaisia tuloksiakaan ei tullut.

Sain taas yhden pentueen maailmalle ja samalla sain hyviä ystäviä itselleni uusista pentujen omistajista. Kiitos teille kaikille erinomaisesta tuesta toimintaani kohtaan - olette olleet todella hienoja ihmisiä! Nykyisellään hyvät ihmisuhteet tuntuva yhä tärkeämmiltä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kekkeruusi toivottaa - Miellyttävää ja Onnekasta Koiravuotta 2021 !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kennelin koirat

Muut toiminnot