Muokattu: 2.1.2022 klo 12:33.

---.---.--- TÄSSÄ KEKKERUUSIN KENNELIN JA SIELLÄ KASVATETTUJEN KOIRIEN TAPAHTUMIA 2022 ---,---,---


Katsaus menneeseen - vuosi 2021, /päivitys 2.1./
Vuoden vaihteessa on ollut tapana vilkaista peräpeiliin, eli katsaus päättyneen vuoden tapahtumiin. Jalostuksen puolella oli kennelissäni pennutuksen kannalta Hilun vuoro osallistua jalostukseen. Hilu oli jalostuslainassa tyttäreltäni Heidiltä. Astutin Hilun omalla uroksellani Aksulla ja tulos oli aika lailla onnistunut. Pennut syntyivät 4.7. ja kyseessä siis olivat ns. kesäpennut. Pentueessa oli kaksi urosta ja kaksi narttua. Synnytys oli tavanomainen Heidin toimiessa avustajana. Hilu hoiti pentujaan hyvin ja pennut kasvoivat normaaliin malliin. Sain kaikille peenuille hyvät kodit ja olen seuraillut niiden alkuvaiheita Whats Apin kautta. Jyryn ja Juulin luona olen myös vieraillut. Jyry tulee meille hoitoon omistajan ulkomaan matkan ajaksi ja pääsen tutustumaan taas Jyryyn paremmin. Yritän saada Jyrystä muutaman kuvan täällä olonsa aikana kuvakansioon.

Omalta kohdaltani kilpailu-urani oli keskeytyksissä, enkä osallistunut yhteenkään haukkukokeeseen omilla koirillani. Myöskään näyttelykäyntejä ei tullut yhtään kappaletta kuluneen vuoden aikana. Kasvateistani I-pentueen jäsenet aloittelivat näyttelyuraansa. Parhaiten olivat näkyvillä Ilmatar ja Impi. Molemmat koirista pääsivät jo SERT:n makuun, Ilmatar jopa kahteen kertaan.

Sain taas yhden pentueen maailmalle ja samalla sain hyviä ystäviä itselleni uusista pentujen omistajista. Kiitos teille kaikille erinomaisesta tuesta toimintaani kohtaan - olette olleet todella hienoja ihmisiä! Nykyisellään hyvät ihmisuhteet tuntuva yhä tärkeämmiltä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kekkeruusi toivottaa - Hyvää ja Onnekasta Koiravuotta 2022 !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kennelin koirat

Muut toiminnot